Sommarfrågor till Annika

By 31 juli, 2019 Annika Krutzén

Trots lite regn idag fick vi träffa Kommunalråd Annika Krutzén (M), för att ställa några sommarfrågor till henne.

☀️Har du något sommarminne du vill berätta om? -När jag var barn brukade vi åka till Öland med husvagnen jag och min familj. Jag brukade verkligen uppskatta det. En gång blev det dock storm och Ölandsbron stängdes av. Det är ett sådant minne jag tänker på ibland. Jag minns att jag blev glad att få stanna någon extra dag.

☀️Vad gör du en varm härlig sommardag?

-Då hittar man mig troligtvis i en solstol med en bra bok.

☀️Läser du något speciellt nu?

-Ja, faktiskt. Jag läser en bok som heter Marshmallow testet av Water Mischel. Det är en vetenskapligt baserad bok, och väldigt intressant. Den kan jag rekommendera.

☀️Har du något smultronställe du vill dela med dig av?

-Jag är ju uppvuxen i Motala, och där finns en plats som heter Övralid som även har ett Café. Jättevackert. Jag sommarjobbade på det cafét i min ungdom, och åker fortfarande dit ibland.

@annika_krutzen

Leave a Reply