Fredrik Lundén på plats som vikarierande kommunalråd

By 5 juni, 2020 Fredrik Lundén

I början av veckan var Fredrik Lundén (M) på plats som vikarierande kommunalråd och nämndordförande i social- och omsorgsnämnden.

Annika Krutzén (M), kommunalråd och ordförande i social- och omsorgsnämnden är nu på föräldraledighet fram till oktober 2020. 

Under tiden går Fredrik Lundén (M) in som vikarierande kommunalråd och nämndordförande.

Josefin Leone (M) ersätter för Annika Krutzén under samma period gällande nämnduppdrag som ordförande i Utskott 1 samt LVM-utskott inom social- och omsorgsnämnden.

Fredrik Lundén (M) är idag även ordförande i arbetsmarknadsnämnden, ett uppdrag som han kommer att kombinera med vikariatet.

?– Jag ser verkligen fram emot att arbeta mera med de sociala frågorna under Annikas föräldraledighet. Frågorna har många beröringspunkter med mitt ordinarie uppdrag. Annika har på kort tid etablerad sig som en mycket klok och duktig politiker, jag ska bygga vidare på detta under min period. Det känns särskilt bra att göra det tillsammans med Josefine Leone som har gedigen erfarenhet från arbetet i nämnden, säger Fredrik Lundén (M). @ Stadshuset (Linköping)

Leave a Reply