FIN-DAG på Agora

By 26 juli, 2019 Niklas Borg

FIN-DAG- en dag med företagande, integration och Nätverkande. Idag arrangerades eventet FIN- DAG på Agora i Skäggetorp, av Anders Björck, och en rad andra samarbetspartners. På plats fanns utställare, som polisen, skatteverket och Röda korset m.m. Man kunde även lyssna till olika föreläsningar. Mycket av det Niklas gör, genomsyrar hans stora engagemang att bryta utanförskapet. Ett engagemang som funnits sedan lång tid tillbaka. -Som Kommunstyrelsens ordförande, och som politiker, har jag ett ansvar, och jag vill använda min tid till att verkligen skapa förändring. -Jag vill använda min röst till alla Linköpingsbor som känner att de inte deltar i samhället, säger Niklas Borg. -Att visa mitt stöd och engagemang på ett event som detta är viktigt, dessutom är jag också företagare och brinner för de frågorna. Ett bra event med mycket inspiration! @ AGORA – En kreativ mötesplats

Leave a Reply